Účinná sila panenského kokosového oleja v spojení ďalšími prírodnými zložkami v boji za zdravé zuby a pre zlepšenie celkového stavu chrupu aj ústnej dutiny. Čistenie zubov olejmi, soľami a inými pridanými prírodnými látkami sa používali na čistenie zubov už v staroveku.
Kokosový olej je efektívna prírodná alternatíva k chemických prísadám, ktoré obsahuje väčšina produktov ústnej a zubnej hygieny a ktoré poškodzujú zubnú sklovinu a cez ústnu sliznicu sa dostávajú do krvného obehu.
Antibakteriálny, protiplesňový a protivírusový kokosový olej v spojení s olejom zo pšeničných klíčkov zabíjajú baktérie, ktoré sú zodpovedné za zápal ďasien, ich bolesť a krvácanie. Zubné sérum upokojuje ďasná, zamedzuje tvorbe pupienkov v ústach, a odstraňuje prípadný nepríjemný povlak na jazyku.
Dôležitou zložkou zubného séra je jedlá sóda, ktorá ako jemné brusivo poskytuje zubom jemnú hygienu. Je alkalická čím pomáha neutralizovať kyseliny v ústach, ktoré spôsobujú kazivosť zubov. Jedlá sóda absorbuje pach a v spojení s esenciálnymi olejmi pomáha vytvárať svieži dych. V neposlednom rade pôsobí spolu s kokosovým olejom v ako rozjasňujúci prostriedok. Pri pravidelnom používaní dosiahneme žiarivejšie zuby o niekoľko odtieňov bez použitia drastických bieliacich prísad používaných v bežných bieliacich pastách. Rozdiel je naozaj viditeľný pokiaľ sú zuby zafarbené od kávy, čaju alebo cigariet.
Zubné sérum Vás prekvapí svojou netradičnou chuťou a konzistenciou, nenechajte sa zmiasť, neobsahuje cukor ani peniace prísady, preto je jeho používanie je iné od bežných zubných pást.
Veľmi vzácne esenciálne oleje ako, citrón, klinčeky, škorica a rozmarín veľmi výrazne ovplyvňujú účinky zubného séra. Priaznivo vplývajú na predchádzanie ustupovaniu ďasien, nepríjemnému zápachu. Príjemným a veľmi jemným spôsobom prehrievajú a prekrvujú ústnu dutinu.
Použitie: Malou lyžičkou, alebo špachtličkou naniesť malé množstvo pasty na zubnú kefku (mäkkú). Jemnými krúživými pohybmi zuby a ďasná poriadne poumývať a pred vypláchnutím ústnej dutiny, nechať ešte chvíľku pôsobiť. Používať 3 - 4 x týždenne, najlepšie ráno.
Panenský kokosový olej, ktorý tvorí základ zubného séra sa môže pri nízkych teplotách vyzrážať do bielych fliačikov. Nie je to na závadu, sú to vyzrážané mastné kyseliny obsiahnuté v kvalitnom bio panenskom kokosovom oleji. Keď sa produkt prispôsobí izbovej teplote, fliačiky zmiznú.
Skladovanie: Výrobok obsahuje kokosový olej, ktorý sa topí pri teplote vyššej ako 23 stupňov. V prípade ak máte teplú kúpelňu, alebo miesto kde skladujete výrobok, može sa stať, že sa hmota rozpustí. Výrobok nieje znehodnotený, no horšie sa s ním manipuluje. Opäť stuhne pri chladnom skladovaní, preto odporúčame v teplých bytoch, skladovať v prostredí do 20 stupňov, resp. v chladničke.
Obsah: 50 ml
Odporúčame
Na osvieženie dychu kedykoľvek počas dňa
Veľmi dôkladným spôsobom sme vyberali materiály obalov v ktorých sa ukrývajú naše prírodné zázraky, aby sa nijakým spôsobom neovplyvnila ich kvalita a práve naopak, aby boli čo najviac ochránené pred poškodením zvonka. Tak ako pri výrobnom procese veľmi prísne prihliadame na vlastnosti každej zložky a naše vzácne ingrediencie zohrievame na veľmi nízkych teplotách, tak dôraz kladieme aj pri dávkovaní. Obaly plníme vždy úplne studeným obsahom.
SKLO
Najdôležitejšie suroviny na výrobu skla poskytuje príroda – kremenný piesok, vápno, sóda, dolomit a živec – sa v nej vyskytujú prakticky v neobmedzenom množstve. Hlavnou úlohou skla je chrániť produkt pred vonkajšími vplyvmi, najmä pred kyslíkom a svetlom. Na bielo sfarbená sklenená nádoba ochráni produkt pred svetlom a tak je vhodnejšou alternatívou pri ochrane výrobku pred slnečnými lúčmi ako priehľadná nádobka. Svetlo môže zmeniť farbu produktu, spôsobiť stratu cenných látok, nepriaznivo ovplyvniť kvalitu a znížiť trvanlivosť produktu.
Sklo je nepriepustné a odolné. Má zdravotné výhody, zachováva vo výrobku zložky v dobrom stave a sklenený obal nereaguje chemicky s jeho obsahom. Sklo nereaguje s cudzorodými látkami a ani ich neabsorbuje. Neprepúšťa farby, neprenáša vlastnosti, nevzniká žiadna difúzia. Cez sklo neprenikne ani kyslík, čo je pre uchovanie kvality výrobku veľmi dôležité. Majte však na pamäti, že plastový obal s pumpičkou, bude v určitých prípadoch lepšou ochranou pred kyslíkom ako sklenená nádoba s otvoreným hrdlom, ktorá vystavuje produkt vzduchu a prstom pri každom použití. Pre produtky s obsahom vodnej zložky a teda podstatne vyšším bakteriálnym potenciálom sme zvolili plastový airless obal s dvojitým dnom pre absolútnu bezpečnosť produktu a tým aj Vašu.
„Sklo je kvapalina, ktorá má takú viskozitu, že sa navonok javí ako pevná látka.
Sklo má priaznivý vplyv na životné prostredie. Sklo je prírodný materiál, ktorý je stopercentne recyklovateľný bez akejkoľvek ujmy na kvalite. Recyklácia je preto správnym rozhodnutím po ekologickej aj ekonomickej stránke. Prostredníctvom zberných kontajnerov a zariadení na úpravu starého skla sa použité sklenené obaly dostanú do sklární, kde vo forme črepov slúžia na výrobu nového obalového skla.
Obaly sú plne recyklovateľné resp. znovu použiteľné. Tak veľmi prosíme RECYKLUJTE!
Trošku za mňa slanšia chuť ale dá sa na ňu zvyknúť. Používam pravidelne 3 krát za týždeň a zuby sú výrazne belšie. Určite odporúčam.